• 23 April, 2018
  • +39 0942 28 082
  • booking@hotelvillasonia.com

13/01/2017 / 31/01/2018

Our Guests talk about this very nice article regarding the tour of Sicily and Hotel Villa Sonia.

We want to share it with you all and we want to thank Mr Jens Henrik Nybo because this makes us very proud and rewards us for the care and attention we constantly reserve for our guests. We are very grateful to Mr. Nybo for this great article and for having recommended our hotel to all the Politiken readers!

Some part of the Article

Castelmola, fordi:

I alligevel besøger skønne Taormina på nordøstkysten. Uanset hvor mange turister, som klumper sig sammen her i denne legendariske by med sit græske teater og ved foden af Etna – og det kan i højsæsonen være horribelt mange - så er den altid værd at komme tilbage til. Men når I har genset byen, hvorfor så ikke udforske herlighederne længere oppe ad den kolossale bjergkam, som byen kliner sig op ad. Det kan synes som en uendelighed. Hårnålesvingene fortsætter, og jo længere oppe, jo smallere bliver vejen. Når I ikke kan nå længere, sådan cirka en halv kilometer i vejret, er I nået til målet, Castelmola. En velbevaret hemmelighed blandt de fleste. Her er ikke mange gæster, og derfor masser af ro og fred – samt ikke mindst en uforlignelig udsigt, først over den vældige dal nedenunder, mod øst en mastodont af en middelalderborg på en klippetop – og lige foran det mest indtagende syn af Etna, man kan forestille sig.

Derfor bør I være lidt rundhåndede og ofre lidt ekstra på at overnatte i Hotel Villa Sonia. Et udsøgt, lækkert og meget stilfuldt hotel med den mest drømmeriske beliggenhed. Så snart morgenlyset tændes på himlen, vil I kunne sidde på terrassen og se Europas største vulkan blive oplyst af solen, først i sarte, rosa farver, for derefter at blive mere kontrastfyldt. En skat, I aldrig vil glemme.

 

Read all the article ,click here!